Reviews

“Het is voor mij echt een cadeau iedere keer dat ik naar Sansensitive ga. Sanne is een warme en lieve vrouw met oprechte aandacht voor jou. Ze neemt eerst even de tijd om in te checken bij je en voelt ook heel goed aan hoe stevig de massage mag worden. Ze heeft magische en zachte handen. Sanne stelt je meteen op je gemak en kent veel verschillende massagetechnieken. Door haar kennis in combinatie met haar sensitiviteit helpt ze verbinding te maken tussen je lichaam, gevoel en geest. Ze heeft mij al vaker los gemasseerd wanneer ik spanning ervaarde, maar ook lukt het mij dankzij Sanne steeds beter om bij de ‘pijn’ te blijven en er niet van weg te lopen of ademen. Voor iedereen een aanrader, maar zeker voor HSP’ers.”

Eliza Starrenburg

www.elizahspcoach.nl

“Ik ga graag naar Sanne van Sansensitive omdat ze me rust brengt. Ik kom druk binnen en ga ontspannen naar huis. Het gesprek vooraf geeft me elke keer veel inzichten en op basis van het gesprek geeft ze mij de massage. Door de rustige massage kan ik haar handen goed volgen en kom ik goed in mijn lichaam. Ik vind het een heel fijn kado voor mezelf.”

Annemarie

“ Na de massage van Sanne voelde ik me lichter. Ze wist precies mijn gevoelige plekken te vinden en meer nog. De week erna zat ik erg lekker in mijn vel, ik had het gevoel dat er iets was opgelost.  Door haar rustige energie en tempo, kon ik me helemaal in haar aanraking laten zakken. Sanne is een heel prettige vrouw, ik zou dit veel vaker moeten doen!”

Eveline

“Toen ik afgelopen jaar overvallen werd door een flinke burn-out en erachter kwam dat ik mijzelf nog nooit echt had gevoeld ben ik op zoek gegaan. Eén van de beste stappen die ik nam was een afspraak maken bij Sanne voor een eerste ervaring met een holistische massage. Ik kan zeggen dat ik al vele verschillende massages heb mogen ervaren in mijn leven. Nog nooit had ik een massage gekregen met zoveel gevoel, toewijding en oprechte aandacht. Ik heb na de eerste ervaring dan ook besloten dat ik ik iedere 6 weken de magische handen van Sanne nodig heb en niet meer zou willen missen in mijn nieuwe manier van leven.”

Pascal

“Een jaar geleden naar aanleiding van nekklachten en spanningshoofdpijn door sporten bij Sanne terecht gekomen via social media en eigenlijk nooit meer weggegaan. De prettige persoonlijkheid en de warme handen van Sanne doen meer dan alleen de spieren masseren. Door de prettige ambiance en de aanrakingen komen lichaam en geest volledig tot rust. In mijn drukke bestaan komen deze quality-time uren goed van pas en geven weer energie voor de dagelijkse werkzaamheden. Dit zou ik iedereen aan kunnen raden: investeren in jezelf, dit verdient iedereen.”

Arno

Door mijn werk heb ik af en toe last van mijn rug. Ook sport ik veel, waardoor ik mn spieren soms overbelast. Ik was op zoek naar een masseur die naast een relaxte massage ook die pijnplekken kan aanpakken. Sanne doet eerst een intake gesprekje en kon daardoor goed inspelen op mijn behoeftes. De massage is superrelaxed, maar ze pakt de plekken waar het nodig is ook goed aan zonder dat het heel pijnlijk is. Na afloop heb ik er nog dagen plezier van. Ik kom graag terug!

Marjolein

“Als je een op jou afgestemde massage wilt dan ben je bij Sanne aan het juiste adres. Het is iedere keer weer een verrassing wat er gebeurt en waar de aandacht naar toe mag. Sanne draait dus niet een standaard massage programma af (wat ik bij andere wel eens heb meegemaakt). Kan ik denken dat het mijn nek en schouders zijn maar dan blijken bijvoorbeeld mijn voeten veel belangrijker, maar dat had ik dan zelf nog niet door.

Sanne creëert echt een fijne sfeer zodat je helemaal kan ontspannen. Wat ik ook heel fijn vind is om beiden aan het einde te delen wat de ervaring was, dat geeft ook weer meer inzicht in wat er op dat moment speelt. Fijn als bevestiging of als inzicht voor jezelf. Wat mij betreft een enorme aanrader!”

Anouk

kom in contact

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Tijdens en na een massage worden overtollige spanning en afvalstoffen afgevoerd waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.