Reviews

“Het is voor mij echt een cadeau iedere keer dat ik naar Sansensitive ga. Sanne is een warme en lieve vrouw met oprechte aandacht voor jou. Ze neemt eerst even de tijd om in te checken bij je en voelt ook heel goed aan hoe stevig de massage mag worden. Ze heeft magische en zachte handen. Sanne stelt je meteen op je gemak en kent veel verschillende massagetechnieken. Door haar kennis in combinatie met haar sensitiviteit helpt ze verbinding te maken tussen je lichaam, gevoel en geest. Ze heeft mij al vaker los gemasseerd wanneer ik spanning ervaarde, maar ook lukt het mij dankzij Sanne steeds beter om bij de ‘pijn’ te blijven en er niet van weg te lopen of ademen. Voor iedereen een aanrader, maar zeker voor HSP’ers.”

Eliza Starrenburg

www.elizahspcoach.nl

“Sinds een klein jaar kom ik bij Sanne en dit tot grote tevredenheid.
Ik kan me beter ontspannen, heb minder klachten en zit daardoor echt beter in mijn vel.
Sanne is rustig, lief en toegankelijk, dus je voelt je al snel thuis. Ze weet feilloos de juiste vragen te stellen, daar dan op te anticiperen, zodat je het meeste uit een massage haalt en er weer tegenaan kunt.”

Emmy

“Sanne helpt om tot rust te komen en een gezonde verbinding tussen lichaam en hoofd te krijgen of houden. Naast massage is er aandacht voor de persoon, je situatie, je ademhaling en eventuele spanningen in je lichaam of hoofd. Na een sessie van anderhalf uur voelde ik me weer goed opgeladen en na meerdere sessies hervond ik mezelf.”

James

“Toen ik afgelopen jaar overvallen werd door een flinke burn-out en erachter kwam dat ik mijzelf nog nooit echt had gevoeld ben ik op zoek gegaan. Eén van de beste stappen die ik nam was een afspraak maken bij Sanne voor een eerste ervaring met een holistische massage. Ik kan zeggen dat ik al vele verschillende massages heb mogen ervaren in mijn leven. Nog nooit had ik een massage gekregen met zoveel gevoel, toewijding en oprechte aandacht. Ik heb na de eerste ervaring dan ook besloten dat ik ik iedere 6 weken de magische handen van Sanne nodig heb en niet meer zou willen missen in mijn nieuwe manier van leven.”

Pascal

“Ik ben bij Sanne gekomen na een periode van ziek zijn en veel stress en wilde vooral weer verbinding voelen met mijn lijf op een positieve manier. Sanne bleek de juiste persoon. Met veel warmte en toewijding voelt ze precies aan wat de beste massage is voor mij. Ik ben elke keer weer verbaasd over de uitwerking van de massage. Het lukt mij beter om mijn lichaam als één geheel te voelen en heb weer meer vertrouwen in mijn lijf. Ook kan ik dichter bij mezelf blijven, dit helpt mij bij het (h)erkennen en bewaken van mijn grenzen. Heel fijn om me weer energiek en ontspannen te voelen. Zo bijzonder!”

Madeleine

“Mijn dagelijks drukke leven met een volle agenda en verantwoordelijkheden brengen me bij Sanne voor energie en ontspanning.

Sanne neemt altijd ruim de tijd voor mij. Hoewel de tijd vervliegt als ik op haar massagebank lig heb ik altijd een gevoel van complete rust en ontspanning.

Ik kom graag bij Sanne omdat zij met een zachte maar doeltreffende massage ervoor zorgt dat de energie in mijn lijf weer gaat stromen, ik me op een diep niveau kan ontspannen en ik kan loslaten wat me niet of niet meer dient.

Ze merkt op wat ze tegenkomt en welke signalen er zijn die aandacht vragen. Waar blokkades of leegtes zijn worden die opgeheven of juist meer gevuld. En dat brengt mij weer dichter bij mezelf en laat me een ‘heel mens’ voelen. Dat geeft vertrouwen en laat me mezelf krachtiger en energieker voelen.”

Marja

“Als je een op jou afgestemde massage wilt dan ben je bij Sanne aan het juiste adres. Het is iedere keer weer een verrassing wat er gebeurt en waar de aandacht naar toe mag. Sanne draait dus niet een standaard massage programma af (wat ik bij andere wel eens heb meegemaakt). Kan ik denken dat het mijn nek en schouders zijn maar dan blijken bijvoorbeeld mijn voeten veel belangrijker, maar dat had ik dan zelf nog niet door.

Sanne creëert echt een fijne sfeer zodat je helemaal kan ontspannen. Wat ik ook heel fijn vind is om beiden aan het einde te delen wat de ervaring was, dat geeft ook weer meer inzicht in wat er op dat moment speelt. Fijn als bevestiging of als inzicht voor jezelf. Wat mij betreft een enorme aanrader!”

Anouk

“Ik ga graag naar Sanne van Sansensitive omdat ze me rust brengt. Ik kom druk binnen en ga ontspannen naar huis. Het gesprek vooraf geeft me elke keer veel inzichten en op basis van het gesprek geeft ze mij de massage. Door de rustige massage kan ik haar handen goed volgen en kom ik goed in mijn lichaam. Ik vind het een heel fijn kado voor mezelf.”

Annemarie

“Wat een fijne ervaring; een massagetherapie sessie bij Sanne.
De vertraging, aandacht, zachtheid, maar ook de intensiteit zorgde voor veiligheid en lichaamsbewustzijn in het hier en nu.
De sensaties waarnemen en ontspannen in wat zich aandient gaf diepe ontspanning en rust.
Ik kom graag terug in de rustgevende praktijkruimte van Sansensitive Holistische Massage & Massagetherapie.”

 Shirley

kom in contact

Door middel van massage en aandachtvolle aanraking, help ik je contact te maken met jouw lijf. Dit helpt je meer inzicht te krijgen in jouw innerlijke wereld. Bewuster te worden van gevoelens, gedachten en gedrag. Hierbij heb ik aandacht voor dat wat er loskomt aan emoties en gedachten en begeleid ik je in jouw bewustwordingsproces. Dit inzicht kun je meenemen in jouw dagelijks leven.