Wie ben ik…

Mijn passie voor het leven is groot. Ik wil alles eruit halen wat erin zit. Met aandacht en liefde leven,  een gemeende glimlach geven aan een willekeurige vreemde. Genieten van mooie dingen; strand en zee, (mijn)kinderen, goed eten, koffie op een terrasje, alleen zijn, samen zijn, connectie tussen mensen.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de werking van het menselijk lichaam en hoe mooi deze in  verbinding staat met de geest en het gevoel. Door de druk van de maatschappij en alle prikkels is het soms moeilijk om de signalen van het lichaam nog op te merken. Klachten worden als lastig ervaren en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Maar wat nou als die signalen een alarmbel zijn van jouw lijf? Dat het wil zeggen: “ga alsjeblieft niet over mijn grenzen heen?!”

Door mijn sensitiviteit merk ik vaak gevoelens op bij anderen, dit is jarenlang een last geweest tot ik leerde deze gevoeligheid om te buigen naar iets moois. Iets moois dat ik kan gebruiken om anderen te helpen.  In de loop der jaren heb ik steeds meer geleerd om dicht bij mijn gevoel te blijven en mijn hart te volgen.

Mijn zoektocht naar verbinding en verdieping is begonnen met een opleiding tot yoga docent; heerlijk vond ik het om weer te studeren en in nieuwe materie te duiken. Ik kwam in aanraking met massagetechnieken en merkte dat daar mijn gevoel naar uitging. Er volgde een massagecursus en een introductieweekend massagetherapie.. daar vielen de puzzelstukjes op hun plek! Dat was het moment waarop ik wist: dit wil ik andere mensen ook geven.  Nu ben ik gediplomeerd holistisch masseur en volg de 4 jarige opleiding tot massagetherapeut aan de Holos Academie in Utrecht.

~ Sanne ~

“Iets moois dat ik kan gebruiken om anderen te helpen”

kom in contact

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Tijdens en na een massage worden overtollige spanning en afvalstoffen afgevoerd waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.