Algemene voorwaarden

Om de behandelingen die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Sansensitive ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

– Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben wij een intakegesprek. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de (medische) informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

– Bij koorts/griep en teveel pijn mag er niet gemasseerd worden. Bij ontstekingen, hoge bloeddruk, oedeem, hartklachten, huidziektes en zware psychische stoornissen is het raadzaam eerst advies te vragen aan jouw arts, voordat je een afspraak maakt.

– Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot een jaar na uitgifte. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor massagetherapie.

– Een afspraak maken kan via het contactformulier wat je kunt vinden onder: contact, telefonisch (of evt. via Whatsapp).

– Voor afspraken die binnen 24 uur afgezegd worden, breng ik 50% van het bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd.

– Wanneer je vergeet af te zeggen, breng ik het volledige bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd.

– Betaling gaat per betaalverzoek of contant.

– Massagetherapie kan gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.
Informeer bij jouw eigen ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden. Na een sessie betaal je de rekening aan mij, waarna je de factuur zelf in kan dienen bij de eigen ziektekostenverzekering.

Massagetherapie is vrijgesteld van BTW.

Sansensitive Holistische Massage & Massagetherapie is aangesloten bij beroepsorganisatie VBAG, koepelorganisatie RBCZ, tuchtrecht TCZ en geschillencommissie.
De praktijk is in het bezit van een V.O.G verklaring.

VBAG licentienummer:    22304005
RBCZ licentienummer:     200779R
KvK nummer:                78583357
BTW nummer:              NL003350555B50

 Niet tevreden?

 Natuurlijk doe ik (Sanne Mooijman, Sansensitive Holistische Massage & Massagetherapie) er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan alsjeblieft kenbaar. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het bijvoorbeeld via mail. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek jouw onvrede of klacht op.

 Als we er samen niet uit komen/ klachtenregeling:

 Voel je je niet in staat de kwestie te bespreken of laat de situatie dit niet toe? Dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.

 Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG.

 Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Sansensitive niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage of behandeling die aan jou gegeven is.

 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld d.d. 12 mei 2023 en bijgewerkt op 10 december 2023.