Algemene voorwaarden

Om de behandelingen die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Sansensitive ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

Voorafgaand aan de eerste behandeling hebben wij een intakegesprek. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de (medische) informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

Bij koorts/griep en teveel pijn mag er niet gemasseerd worden. Bij ontstekingen, hoge bloeddruk, oedeem, hartklachten, huidziektes en zware psychische stoornissen is het raadzaam eerst advies te vragen aan jouw arts, voordat je een afspraak maakt.

Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot een jaar na uitgifte. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor massagetherapie.

Een afspraak maken kan via het contactformulier wat je kunt vinden onder: contact, telefonisch (of evt. via Whatsapp).

Voor afspraken die binnen 24 uur afgezegd worden, breng ik 50% van het bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd.

Wanneer je vergeet af te zeggen, breng ik het volledige bedrag in rekening voor de gereserveerde tijd.

Betaling gaat per betaalverzoek of contant.

Massagetherapie kan gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.
Informeer bij jouw eigen ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden. Na een sessie betaal je de rekening aan mij, waarna je de factuur zelf in kan dienen bij de eigen ziektekostenverzekering.

Massagetherapie is vrijgesteld van BTW.

Sansensitive Holistische Massage & Massagetherapie is aangesloten bij beroepsorganisatie VBAG, koepelorganisatie RBCZ, tuchtrecht TCZ en geschillencommissie.
De praktijk is in het bezit van een V.O.G verklaring.

VBAG licentienummer:    22304005 

RBCZ licentienummer:     200779R               

KvK nummer:                78583357     

BTW nummer:              NL003350555B50     

Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling of een klacht hebben, maak dit dan binnen 24 uur kenbaar aan mij per mail. Ik ga er dan alles aan doen om een passende oplossing te vinden. Mochten we er samen niet uitkomen verwijs ik je naar:  https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Sansensitive niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage of behandeling die aan jou gegeven is.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld d.d. 12 mei 2023.